top of page
Image by Alora Griffiths
Atlas Styrkeløftklubb logo invertert

Atlas Styrkeløftklubb (forkortet, Atlas SK) ble stiftet 30. januar 2012 og har siden den gang drevet med styrkeløft. Vi ser på styrkeløft som en sport der man får størst utbytte av trening. Mange av våre medlemmer er aktive konkurranse løftere. En klubb med god kompetanse innen flere treningsformer med basis i styrke.

Atlas SK er underlagt Norges Styrkeløft Forbund og Norges Idrettsforbund. Vi holder til i Framohallen Idrettshall i Fyllingsdalen, hvor vi deler våre styrkeløft fasiliteter med Fyllingen IL.

 

Når vi trener styrkeløft har vi fokus på tre grunnleggende øvelser. Dette er øvelsene man også konkurrerer i og de skal alltid gjøres i rekkefølgen knebøy, benkpress og markløft.

Vårt mål og ambisjon er å være en aktiv klubb og bidragsyter i breddeidretten, som tar del i lokale stevner, regionsmesterskap og norgesmesterskap. En viktig del av idretten er også at vi skal være et sertifisert Rent Idrettslag i samarbeid med Antidoping Norge.

Hver uke gjennom hele året arrangerer vi felles treningsøkter på tirsdager og søndager. Dette er økter som kun er for medlemmer av Atlas SK.

 

På våre felles treningsøkter vil du finne hjelpsomme trenere og medlemmer fra klubbens styre. Felles treningene er en viktig del av vår jobb som styrkeløft klubb, hvor du i tillegg til en god styrkeløft økt også blir en del av et tett sosialt miljø. I Atlas SK heier vi på hverandre og vi trener mot et ambisiøst felles mål om å være den beste styrkeløft klubben i regionen.

Det er ikke et krav om å delta på stevner dersom du trener styrke med oss, men det er veldig gøy om du vil bli med å representere regionens beste klubb!

PS. Søtt vårt arbeid ved å velge oss som din grasrotmottaker!

bottom of page