top of page
Image by Şafak Atalay
Atlas Styrkeløftklubb logo invertert

PERSONVERNERKLÆRING - ATLAS STYRKELØFTKLUBB

Dette er en personvernerklæring for Atlas Styrkeløftklubb (organisasjonsnr. 999 309 453), som gir informasjon om hvordan vi bruker personopplysninger på våre nettsider atlasstyrke.no.

 

Styreleder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger, med mindre annet er oppgitt. Besøkende på nettsiden kan frivillig oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, og behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte med mindre annet er spesifisert.

 

Nettsidens databehandler, Alexander Sørestrand Ohm, er ansvarlig for utvikling, design og vedlikehold av nettstedet, og opplysninger som samles inn i forbindelse med driften av nettstedet lagres på egne servere som driftes av leverandøren.

 

Kun Atlas SK og nettsidens databehandler har tilgang til opplysningene som samles inn. Erklæringen inneholder informasjon som er påkrevd i henhold til Personopplysningsloven § 19, samt generell informasjon om hvordan organisasjonen behandler personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven § 18-1.

Nettstatistikk
Atlas SK samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på atlasstyrke.no med formålet om å utarbeide statistikk som brukes til å forbedre og videreutvikle våre nettsider. Statistikken gir informasjon om antall besøk på ulike sider, besøksvarighet, henvisningssteder, nettleser eller plattform og språkinnstillinger på enhetene til brukerne hvor dette er relevant.

Opplysningene som samles inn blir behandlet i en avidentifisert og aggregert form, som betyr at informasjonen ikke kan spores tilbake til enkeltpersoner. Hele IP-adressen samles inn, men de tre første gruppene av tallene i adressen brukes til å generere statistikk, og resten av adressen blir avidentifisert. For eksempel, hvis IP-adressen er 195.159.103.82, brukes kun 195.159.103.xx til å generere statistikk. I tillegg behandles IP-adressene på et aggregert nivå, hvor all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Atlas SK benytter analyseverktøy levert av Google LLC, inkludert Google Analytics, Meta Inc (Pixel), Visitor Analytics GmbH (visitor-analytics.io), og Wix.com Inc. Informasjonen som samles inn av disse verktøyene utleveres ikke videre fra Atlas SK eller databehandler til tredjeparter. Google LLC lagrer informasjonen som samles inn på sine servere i USA, og mottatte opplysninger er underlagt Googles personvernsretningslinjer. Dataene som samles inn brukes til å levere spesialtilpasset innhold til de som har besøkt nettsidene, samt markedsføring levert av Facebook, og mottatte opplysninger er underlagt Facebooks personvernsretningslinjer. Atlas SK har også en aktiv tilstedeværelse på flere sosiale medier, inkludert Facebook.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger fra informasjonskapsler er ikke tillatt uten brukerens samtykke, og brukeren må informeres om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene, i henhold til Ekomloven § 2-7b.

Du kan administrere informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Allaboutcookies.org gir informasjon og veiledning om hvordan du kan kontrollere eller slette dine informasjonskapsler.

Kontaktskjema

På noen av våre landingssider tilbyr vi kontaktskjema hvor du kan be oss om å kontakte deg. Vi bruker kun den informasjonen du oppgir i kontaktskjemaet til å ta kontakt med deg, og vi vil ikke bruke informasjonen til andre formål uten ditt samtykke.

 

Det er imidlertid ingen faste rutiner for regelmessig sletting av denne informasjonen, med mindre du ber oss om dette eller vi vurderer det nødvendig, for eksempel for å overholde gjeldende lover og regler.

Sosiale medier

Vi har flere sosiale mediekontoer, inkludert Facebook, Instagram og TikTok. Vi vil aldri publisere eller dele innhold av noen uten deres aktive muntlige eller skriftlige samtykke.

Imidlertid kan du være synlig i bakgrunnen i noen av våre situasjonsbilder der du ikke er hovedmotivet. Slike bilder kan publiseres og brukes uten ditt samtykke. Hvis du ønsker å bli fjernet fra et bilde, kan du kontakte oss.

Vi bruker også chat-tjenester, for eksempel Facebook Messenger. Styreleder og styremedlemmer i Atlas SK har tilgang og er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er relevant.


Overvåkningskameraer

Vi ønsker å informere om at det finnes overvåkningskameraer i fellesområdene i bygningen, for eksempel i foajéen mellom hovedinngangen og treningsrommet.

 

Dette er i samsvar med gjeldende lovgivning i Norge, som er Personvernforordningen og Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven). I henhold til disse lovene må behandling av personopplysninger, inkludert videoovervåkning, ha et rettslig grunnlag og være nødvendig for et legitimt formål.

 

Bygningens eiere eller driftsansvarlige sørger for at det er en nødvendig og forholdsmessig grunn for å overvåke, og de må informere personer som blir overvåket om at det finner sted. Hvis du har spørsmål om personvern og overvåkning i bygningen, kan du ta kontakt med eier eller driftsansvarlig.

E-post og telefon

Atlas SK bruker e-post og telefon som kommunikasjonskanaler. Ifølge Ekomloven, har organisasjoner som bruker denne typen kommunikasjon en rekke plikter og ansvar knyttet til personvern og sikkerhet.

 

Dette inkluderer blant annet krav til informasjonssikkerhet, oppbevaring og sletting av data, og krav til samtykke fra brukere ved innsamling og bruk av personopplysninger.

 

Atlas SK sine styremedlemmer bruker også e-post og SMS . Det er viktig å være klar over at SMS er en sårbar kanal når det gjelder personvern og sikkerhet. Det er derfor viktig å ha rutiner for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle og å gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-post dialoger minst én gang i året for å minimere risikoen for uautorisert tilgang til sensitive opplysninger.

 

Unngå å sende sensitive personopplysninger per SMS. Vær oppmerksom på at noen e-posttjenester ikke støtter kryptering. Ikke send taushetsbelagt, sensitiv eller andre fortrolige opplysninger via e-post med mindre din e-postleverandør støtter kryptering med TLS/SSL eller bedre. Vi bruker kryptering i all vår e-post kommunikasjon med medlemmer. Personvernloven krever at sensitive personopplysninger beskyttes og ikke eksponeres.

Dine rettigheter
Alle har rett til å vite hvordan deres personopplysninger blir behandlet i henhold til personvernloven. Atlas SK har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til denne i tilfeller hvor noen spør om personvern. Hvis du er registrert i systemene våre, har du rett til å se hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også be oss om å rette eller slette opplysninger som er feil eller unødvendige. Vi må svare på slike forespørsler uten betalingsforpliktelser og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

 

Postadresse
Atlas Styrkeløftklubb

℅ Ole Tilrem
Sørehavnveien 9
5179 GODVIK

 

Daglig leder
Navn: Ole Tilrem
E-post: rstilrem@gmail.com
Mobil: +47 465 35 068

 

Webredaktør/leverandør
Navn: Alexander Sørestrand Ohm
E-post: alexanderohmi@gmail.com
Mobil: +47 981 82 199

 

Versjonslogg
30.04.2023: Første utgave.

 

bottom of page